top of page

WALL OF FAME

Wij zijn natuurlijke dankbaar voor iedere donatie, maar we willen dit plekje graag reserveren om diegenen die net dat beetje extra voor de Stichting hebben gedaan in het zonnetje te zetten.

De fantastische recordopbrengst van de vastenactie van het Dominicanenklooster in Huissen. Alles mede mogelijk gemaakt door de inzet en het enthousiasme van de Dominicanen, de kapelgemeenschap en vele bezoekers van hun trainingscentrum. We bedanken de coassistenten en hun familie, die met hun blogs en presentaties de inzamelingsactie een menselijk gezicht gaven waardoor de inzamelingsactie zo'n succes kon worden!

Zuster Liesbeth Bosman, die een donatie overhandigt aan de voorzitter namens zuster Elisa Ackermans, overste van de Provincie van de Zusters Franciscanessen te Heythuysen. Veel zusters, waaronder zuster Lisbeth, woonden en werkten vele jaren in Biharamulo Hospital. Het doet ons groot genoegen dat ze na al die tijd het ziekenhuis nog een warm hart toedragen, en we streven ernaar met dezelfde passie en bevlogenheid hun donatie in te zetten.

Heeft u ook een bijzondere actie of idee om geld in te zamelen voor de Stichting? Stuur de Stichting een bericht, en misschien staat u hier straks ook!

bottom of page